ΓΙΑΤΙ ARDO

Η πιο αθόρυβη αντλία θηλασμού

Οι δοκιμές θορύβου δείχνουν ότι το Calypso είναι το πιο αθόρυβο θήλαστρο.

Το Calypso είναι το πιο αθόρυβο από όλα τα δοκιμασμένα ηλεκτρικά θήλαστρα. Σε σύγκριση με πολλά άλλα διαθέσιμα στο εμπόριο, θεωρείται ότι είναι το πιο αθόρυβο, αλλά είναι και πολύ ισχυρό.

Δείτε και μόνοι σας πόσο αθόρυβο είναι και συγκρίνετε το Calypso με τις άλλες αντλίες που δοκιμάστηκαν.

Τεχνολογία «Vacuum Seal»

Το δοχείο μεμβράνης σιλικόνης ενσωματωμένο στο σετ άντλησης βρίσκεται στην καρδιά της τεχνολογίας «Vacuum Seal».

Αυτή η τεχνολογία διασφαλίζει ότι υπάρχει ένα συνολικό εμπόδιο μεταξύ του μητρικού γάλακτος και τυχόν παθογόνων παραγόντων. Το “Vacuum Seal” εγγυάται προστασία του μαστού, του μητρικού γάλακτος και του θηλάστρου από μόλυνση. Εξαρτήματα όπως το καλώδιο σιλικόνης δεν χρειάζεται να βράσουν / αποστειρωθούν πριν από τη χρήση. Οι μητέρες επίσης δεν θα έχουν γάλα στο καλώδιο ή στο θήλαστρο.

Ενεργή προώθηση του θηλασμού

Η αποστολή μας: Προωθούμε ενεργά τον θηλασμό

Δεσμευόμαστε για μια ολοκληρωμένη, ολιστική προσέγγιση για έναν καλό σκοπό – θηλασμός!
Αυτό σημαίνει για εμάς. Τα μωρά πρέπει να λαμβάνουν πολύτιμο μητρικό γάλα για όσο το δυνατόν περισσότερο. Ποιος είναι ο ρόλος μας; Η δημιουργία ενός πλαισίου υποστήριξης για μητέρες, επαγγελματίες και οργανισμούς του θηλασμού για τη βελτιστοποίηση των συνθηκών θηλασμού.

Τι μπορούμε να κάνουμε? Συνεισφέρουμε την τεχνογνωσία μας και τα μοναδικά προϊόντα μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε μαζί σας για την επίτευξη των κοινών μας στόχων.

Ο Κώδικας Υποκατάστατων μητρικού γάλακτος του ΠΟΥ (WHO)

Ως παραγωγός και διανομέας βοηθημάτων θηλασμού, η Ardo medical AG υποστηρίζει την πρακτική του θηλασμού με προϊόντα υψηλής ποιότητας και λειτουργικότητας. Με τα προϊόντα θηλασμού, προσφέρονται λύσεις στις δυσκολίες θηλασμού και αντιμετωπίζουμε το θηλασμό με ολιστικό και αποτελεσματικό τρόπο. Η ασυμβίβαστη συμμόρφωση με τον κώδικα της ΠΟΥ είναι επομένως θεμελιώδης αρχή της εταιρείας ως διεθνή εταιρεία.

Ο διεθνής κώδικας των υποκατάστατων μητρικού γάλακτος του ΠΟΥ εισήχθη για την προστασία της πρακτικής του θηλασμού. Ρυθμίζει τη διαφήμιση υποκατάστατων μητρικού γάλακτος, μπιμπερό και θηλών, μειώνοντας τα ποσοστά ασθένειας και θανάτου μεταξύ μωρών σε όλο τον κόσμο και συμβάλλει ουσιαστικά στη μείωση του κόστους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Ardo medical AG κάνει μια συνειδητή προσπάθεια να ακολουθήσει τον κώδικα του ΠΟΥ και δεν προωθεί μη συμβατά προϊόντα. Η εταιρεία δηλώνει ξεκάθαρα και κατηγορηματικά ότι δεσμεύεται με την πολιτική της, η οποία τηρεί τον κώδικα της ΠΟΥ στο σύνολό της και την προσυπογράφει χωρίς συμβιβασμούς.